Berry Floor skicon dyshemetë me një mënyrë të tillë që ato të përshtaten me nevojat e përditshme.

Zgjedhja e një dysheme duhet të bëhet siç duhet,

pasi atje do të kaloni një pjesë të madhe të jetës tënde.

 

Duke zgjedhur një parket Berry Floor juve kombinoni elegancën dhe rehatin me stabilitetin, rezistencës dhe lehtësinë e mirëmbajtjes.

 

Berry Fllor ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë skicash, ngjyrash dhe aplikimeve. Dyshemetë prej laminate por edhe parkete Berry Floor shërbejnë mrekullisht shqetësimet juaj dekorative në hapësirën juaj personal ose tuaj profesional.

 

Rifreskim pra, shpejt, me lehtësi dhe estetikë.

Një kat për një jetë.

 

 

 

Galeria

Dysheme