Cilësia autentike VIOKARPET

 

Kurdo që hapni derën po ndjehesh i 'ngrohtë' në praninë e saj.

 

Ajo është atje dhe bën më të rehatshëm dhe të shijuar çdo moment të ditës tuaj. Dhe kjo ndodh çdo herë që eksiston e njëjta arsya: po flasim për një krijim të BIOKARPET.

 

Shpaloset para jush dhe në të njëjtën kohë e di që po " shëtit" mbi 57 vjet tradite dhe besimit në vlera të pandryshueshme.

 

Por BIOKARPET nuk është vetëm kompania më e madhe greke në prodhimin dhe eksportimin e qilimave. As e vetmja Kompania dhe më e madhe që importon qilima të përpunuara me dorë. Kryesisht kjo është kompania që ka zgjidhje që ju kërkoni. Me një gamë të madhe modeleve në qilima të përpunuara me dorë ose në makinë, "martohen" në krijimet e saj pafundësinë e klasikut me estetikën moderne. Dhe sidoqoftë në në relacion më ideale mes cilësisë dhe çmimit, për shkak se I miri nuk është domosdoshmërisht dhe I shtrenjtë.

 

Çdo propozim dhe një ide krejt të re që qëndron duke pritur për të përshtatur vetëm në hapësirën tuaj të veçantë. Zgjedhja? Është çështja juaj personale.

 

Mirë se erdhët në botën e BIOKARPET.