Galeri kati

Berry Plastifikuar Kati:

4 Me cilesi te larte 4 Bukuri dhe shume opsione 4 Te lehte instalimin dhe mirembajtjen e 4 Perfundon bukura dhe rezistenca e madhe 4 Mbrojtja nga zhurma 4 Cmime te arsyeshme

Berry laminat Kati ju jep shume vite kenaqesi dhe garanton nje shtepi te bukur dhe ne te njejten kohe te rehatshme dhe praktike Berry Plastifikuar Kati siguron:

 

Berry Parket Kati:

4 Noble & Trashegimise koleksione 4 Mbledhja exotism 4 Mbledhja EcoForest

A ju preferoni bukuri e drurit natyror?

Stili prestigjioze dhe unike.

 

Cdo bord eshte nje pjese autentike dhe ka karakteristikat e pemes nga e cila ka origjinen. Parket juaj eshte nje grup i bordeve unik sa i perket pamja dhe perberja eshte i shqetesuar.