Dyqani i parë u hap në Madritë në 1984.

Në Evropë sot ΚΑ International aktualisht mban një pozitë udhëheqëse në fushën e dizajnit të brendshëm.

Ajo është e pranishme në 51 vende dhe ka më shumë se 400 dyqane në mbarë botën. Zgjerimi në tregun ndërkombëtar është i shpejt pasi çdo dy muaj happen dyqane të reja dhe krijohen tregje të reja. Qëllimi i KA është që të krijojë më shumë projekte dhe të promotojë sa më shumë produkte të suksesshme.

 

Qëllimi i saj është të zgjojë shqisat e të gjitha këtyre që përdorin produktet e saj.

 

 

 

 

Harmonia e pashembullt të ΚΑ