Lista e dasmës

është një koncept inovative dhe unike, e krijuar për të plotësuar nevojat e çifteve moderne.

 

Thjesht, duke hapur një Listë Dasme në një nga dyqanet të çertifikuara keni mundësi të hapni në të njëjtën kohë Listën në të gjithë rrjetin e filjaleve të Klubit Dasme.

 

Kështu të ftuarit tuaj mund të zgjedhin cilindo dyqan i përshtatet atyre, por edhe ju mund të merrni çfarë ju duhet.

 

Lëni pjesën tjetër për ne.

Lista e Dasmës prej Wedding Club ju ofron:

- Lirinë për të zgjedhur artikuj të tillë si mobilje, pajisje elektrike dhe elektronike, qilima, linen, pëlhura, perde, tapiceri, llamba, pjesë tualeti, poçeri dhe subjekte për shtëpinë por dhe të bëni juve udhëtimin e ëndrrave tuaja!

- Lehtesi për të shërbyer ju dhe të ftuarit tuaj në më shumë nga 250 dyqane në të gjithë Greqinë.

- Komoditeti me të cilin mund të zgjidhni në lehtësinë tuaj brenda dymbëdhjetë muajve nga fillimi i listës suaj.

- Kontrolli i përgjithshëm i listës tuaj të përditshme dhe qasje në atë nëpërmjet faqes sonë të internetit. Pra, ju menjëherë shihni kush, ku, kur dhe çfarë ju keni bërë si dhuratë, blerjet tashmë të regjistruar dhe bilancin tuaj.

- Privilegj për të ofruar mysafirëve tuaj të gjitha mënyrat moderne si depozitime në bankat depozituese (Banka Kombëtare), internetit (www.weddingclub.gr) akoma edhe nëpërmjet telefonit.